fysiotherapie en leefstijlcoaching

Carla Redegeld

Fysiotherapeut

Leefstijlcoach GLI

Kunsthistoricus

Fysiotherapie


Sinds 1990 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Van 1990 tot 2000 werkte ik in 'Verpleeghuis Wittenberg' in Amsterdam; sinds 2000 werk ik bij Maatschap voor fysiotherapie Bussum Zuid. Ik heb mij gespecialiseerd in chronische- en  neurologische aandoeningen zoals st. na CVA, FNS en etalagebenen.


Wilt u een afspraak maken? Klik dan Hier of vul het contactformulier onderaan deze bladzijde in.

(bigregisternr: 49034782804)

Leefstijlcoaching GLI COOL'COOL' staat voor 'COaching Op Leefstijl'. Dit leefstijlprogramma duurt twee jaar en bestaat uit een combinatie van groeps- en individuele bijeenkomsten. Allerlei leefstijl gerelateerde onderwerpen, zoals voeding, slaap, beweging, stress en ontspanning komen aan bod.


Sinds 2019 wordt het programma door de zorgverzekeraars vergoed vanuit de basisverzekering zonder gevolgen voor het eigen risico. U kunt dus kosteloos deelnemen als u aan een aantal voorwaarden voldoet (b.v. als u overgewicht hebt waarbij u een BMI>25 en daarbij risicofactoren als diabetes hebt, of als uw BMI >30 is).


Wilt u meer weten? klik dan hier, of vul het contactformulier onderaan deze bladzijde in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.


Tot ziens!